Close Menu
Știrile NaționaleȘtirile Naționale
    Ultimele articole

    Tabăra de Creație „O vară de poveste”, la final

    July 4, 2025

    Examenul Național de Definitivare în Învățământ 2025: 142 de candidați validați în județul Dâmbovița

    July 4, 2025

    Polițiștii dâmbovițeni, acțiune contra violenței domestice la Pucioasa

    July 4, 2025
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Trending
    • Tabăra de Creație „O vară de poveste”, la final
    • Examenul Național de Definitivare în Învățământ 2025: 142 de candidați validați în județul Dâmbovița
    • Polițiștii dâmbovițeni, acțiune contra violenței domestice la Pucioasa
    • Daria Silișteanu, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de înot pentru juniori
    • VIAȚA SORANEI S-A SCHIMBAT RADICAL
    • Editorial sportiv. Marius, un tânăr deosebit
    • Primăria Panciu investește în siguranța publică prin realizarea unui sistem modern de supraveghere video
    • Suspiciune de viol în Focșani; minora este în plasament, iar tatăl acesteia acuză că nu a fost supravegheată
    • Demos
    • Politics
    • Money
    • Buy Now
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Știrile NaționaleȘtirile Naționale
    Abonează-te
    Friday, July 4
    • Acasă
    • Politică
    • Externe
    • Economie
    • Educație
    • Sport
    • Știri locale
      • București
      • Dambovita
      • Gorj
      • Vrancea
    Știrile NaționaleȘtirile Naționale
    Home»DB Economie

    InfoCons lansează un studiu detaliat despre produsele de fast food – Cartofi prăjiți și ketchup în perioada postului

    0
    By stirilenationale on December 2, 2024 DB Economie
    Distribuie
    Facebook Twitter Email WhatsApp

    Într-o perioadă în care mulți consumatori aleg opțiuni de post, InfoCons a realizat un studiu amplu despre produsele de tip cartofi prăjiți și ketchup, comercializate în restaurantele de tip fast food. 

    Acesta analizează informațiile nutriționale și ingredientele disponibile pe platformele online ale restaurantelor, oferind o imagine clară asupra conținutului acestora.

    Studiul se concentrează pe detalii esențiale precum cantitatea de aditivi alimentari, zahăr, sare…

    Citește mai multe pe: https://www.ziardambovita.ro/infocons-lanseaza-un-studiu-detaliat-despre-produsele-de-fast-food-cartofi-prajiti-si-ketchup-in-perioada-postului/

    Test Related

    • r

    Related

    Follow on Google News Follow on Facebook Follow on X (Twitter) Follow on Instagram
    Share. Facebook Twitter Email WhatsApp
    stirilenationale
    • Website

    Articole similare

    Adrian Nicușor Nica este noul preşedinte al ANAF

    Activitățile desfășurate în agricultură, silvicultură, vânătoare și pescuit, în vizorul ITM Dâmbovița

    Bornă importantă atinsă de ADR Sud Muntenia – 300 de contracte de finanțare semnate

    Programe de formare profesională

    Ultimele articole

    Adrian Nicușor Nica este noul preşedinte al ANAF

    July 4, 2025

    Activitățile desfășurate în agricultură, silvicultură, vânătoare și pescuit, în vizorul ITM Dâmbovița

    July 4, 2025

    Bornă importantă atinsă de ADR Sud Muntenia – 300 de contracte de finanțare semnate

    July 3, 2025

    Programe de formare profesională

    July 3, 2025
    Articole similare

    Tabăra de Creație „O vară de poveste”, la final

    July 4, 2025

    Examenul Național de Definitivare în Învățământ 2025: 142 de candidați validați în județul Dâmbovița

    July 4, 2025

    Polițiștii dâmbovițeni, acțiune contra violenței domestice la Pucioasa

    July 4, 2025

    Abonează-te

    Rămâi la curent cu ultimele știri

    Despre
    Despre

    Sursa ta de știri

    Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp

    Abonează-te

    Rămâi la curent cu ultimele știri

    © 2025 Stirile Naționale. Designed by BrandifyTeam.
    • Acasă
    • Politică
    • Externe
    • Economie
    • Educație
    • Sport
    • Știri locale
      • București
      • Dambovita
      • Gorj
      • Vrancea

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site vom presupune că sunteți de acord cu folosirea lor.Sunt de acordPolitica cookies